Onze filosofie

Ons streven is om elke klant een persoonlijk en professioneel onderscheidend advies te geven. Dit begint al bij binnenkomst waar wij de klant persoonlijk ontvangen en meteen de juiste weg wijzen in onze showroom. We willen onze klant een warme deken omslaan zodat hij zich meteen thuis voelt.
 
Een professioneel advies bestaat uit onafhankelijke informatie over alle materialen. Tijdens ons intake gesprek willen we goede informatie geven over de vele mogelijkheden en streven wij ernaar uw wensen en behoeften af te stemmen met ons advies.
 
Onder het genot van een vers gemaakt kopje koffie zullen we dan ook een en ander inventariseren  zodat we goed geinformeerd aan de slag kunnen met het ontwerp van uw interieur. We zullen er alles aan doen om de klantwensen te verwerken in het ontwerp en de bijbehorende kostenbegroting. Doordat er vele mogelijkheden zijn lukt dat in alle situaties.
 
De warme deken eindigt niet bij de montage en oplevering van uw interieur door ons eigen team. Service staat ook hoog in het vaandel bij Keuken & Interieur Ontwerpers Maastricht. Dit uit zich in het feit dat wij steeds voor u klaar blijven staan ook velen jaren na de aanschaf van uw interieur zonder verplichtingen.
 
Onze gedachte is altijd het tevredenstellen van de klant. Meedenken en transparant werken  levert het juiste resultaat op. Het is ons grootste streven om begeleiding, planning en logistiek voor 100 % op elkaar af te stemmen zodat wij onze beloftes aan de klant waar kunnen maken. 
Online showroom