top of page
BORA X BO

Bora X Bo 

Vanaf nu exclusief bij ons te zien in de showroom.

Schone lucht

 

Bora staat bekend om haar revolutionaire afzuig technologieën. Met de Bora X BO voorkom je dat bij het openen van de ovendeur stoom in je gezicht krijgt, wat er ook voor zorgt dat je energie bespaart.
Nadat je de Bora Smart Open-deuropening hebt geactiveerd, worden alle dampen eerst uit de oven gezogen. Vervolgens wordt de deur automatisch geopend. Zet je de deur na de ontgrendeling niet in een andere stand? Geen probleem, de deur gaat naar enige tijd vanzelf dicht.


Gemakkelijk te bedienen

 

Net zoals alle andere Bora apparaten is de Bora X BO oven eenvoudig te bedienen door het grote kantelbare 19-inch touch display. Dankzij het gebruiksvriendelijke menu activeer je elke functie in maximaal 3 stappen. Verbind de oven met Wifi en bedien de oven met je telefoon. Het is zelfs mogelijk om berichtjes achter te laten op het display. Bora heeft bij deze oven werkelijk overal aan gedacht. Op deze manier kan de oven gemakkelijk en ergonomisch worden bediend, ook als hij is ingebouwd in een onderkast.

 

Multifunctionele lade

 

Een mooie toevoeging voor bij de Bora X BO oven is de multifunctionele lade van Bora. In deze lade kun je gerechten gemakkelijk voorverwarmen, opwarmen, warm houden, behoedzaam garen en meer. De multifunctionele lade en Bora X BO oven kunnen met elkaar communiceren. Dit houdt in dat ze beiden te bedienen zijn via het display van de oven.

Bora Pure en Classic 2.0

Tevens kunt u bij ons kennis maken met de kookveldafzuigsystemen van Bora.

 

We laten kookdampen en -geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee, pan of grill. Dat is geen magie, maar wel toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor gewoon een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen.

bottom of page