top of page

Werkwijze

Oven kopen Maastricht
Keuken kopen in Maastricht

Binnenkomst

Ons streven is om elke klant een persoonlijk en professioneel onderscheidend advies te geven. Dit begint al bij binnenkomst waar wij de klant persoonlijk ontvangen en meteen de juiste weg wijzen in onze showroom. 

 

Een professioneel advies bestaat uit onafhankelijke informatie over alle materialen. Tijdens ons intake gesprek willen we goede informatie geven over de vele mogelijkheden en streven wij ernaar uw wensen en behoeften af te stemmen met ons advies.

Goede prijs keuken

Uw wensen

​Onder het genot van een vers
gemaakt kopje koffie of thee zullen we dan ook een en ander inventariseren  zodat we goed geinformeerd aan de slag kunnen met het ontwerp van uw interieur. We zullen er alles aan doen om de klantwensen te verwerken in het ontwerp en de bijbehorende kostenbegroting. Doordat er vele mogelijkheden zijn lukt dat in alle situaties.

Kwaliteitkeukens Maastricht

Op maat gemaakt design

Aan de hand van uw eerste wensen maken wij een voorstel om uw interieur aan te pakken.

Middels 3D tekeningen laten wij de mogelijkheden zien en worden deze besproken tot het ultieme eindresultaat. 

 

Service staat ook hoog in het vaandel bij Keuken & Interieur Ontwerpers Maastricht. Dit uit zich in het feit dat wij steeds voor u klaar blijven staan ook velen jaren na de aanschaf van uw interieur zonder verplichtingen.

bottom of page