top of page
Snel een keuken in Maastricht

Referenties

Een kijkje in een paar van onze vele projecten.

Compleet ingericht appartement Maastricht

Recent hebben wij ( met trots) een compleet appartement van het begin tot het einde mogen inrichten in Maastricht. Letterlijk van het begin…. We begonnen in de hal met de garderobe en eindigde in de slaapkamers. Door de complete woning is gebruikt gemaakt van 1 kleur in houtfineer wat een zeer rustig beeld en uniformiteit geeft.

Goedkope keukens Maastricht
Prijs kwaliteitverhouding keukens

Keuken & Interieur Amby

Mooie greeploze hoekkeuken met matzwarte hoge kasten en hoogglans witte onderkasten. Massief granieten werkblad, zwarte siemens apparatuur en quooker. In de woonkamer een op maat gemaakt tv meubel met hout accenten en zwarte spots.

Keuken Lanaken

Greeploze hout decor keuken. Met een 4 cm dik keramiek werkblad met zwarte spoelbak en kraan.

Mooie en functionele koffie hoek, Siemens inbouwovens en Bora X pure kookplaat. 

Prijskwaliteit verhouding keukens in Maastricht
IMG_4082.CR2

Keuken Meerssen

Greeploze keuken met hoge kastenwand in hout fineer en kook/ spoeleiland in kunststof glanzende fronten. Voorzien van 4 dikke composiet werkblad met zitgedeelte, Pelgrim apparatuur , Bora kookplaat en rvs Quooker.

Keuken & Interieur Schimmert

In Schimmert een mooi totaalconcept mogen maken. De keuken bestaat uit een kook / spoel eiland met zitgedeelte. Mooie hoge kastenwand met Amerikaanse koelkast, dubbele ovens, wijnkoeler en knusse koffiehoekje. Gebruikte materialen zijn hout decor fronten met grijs tinten en keramiek werkblad. In de bijkeuken is een mooie functionele kastenwand voor wasmachine en droger met extra opbergruimte gemaakt. Ten slotte nog een mooi tv meubel in de woonkamer. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd waardoor het één mooi geheel is door de gehele woning.

Badkamermeubel op maat kopen
Keukenshowroom Maastricht

Woonkamer Meubel Valkenburg

 

In Valkenburg hebben we een compleet woonkamer meubel mogen ontwerpen en maken. In combinatie met een elektrische designhaard past dit geheel perfect in de woning. Het volledig op maat gemaakte meubel loopt vanaf de tv zijde de hoek om naar een mooie bibliotheek en werkplek. Tevens hebben we de garderobe voorzien van een mooie kast met heerlijke opbergruimte. En alles netjes weggewerkt.

Keuken & zitbank Eijsden

In het mooie Eijsden bijgaand concept gerealiseerd.

Kookeiland met kastenwand met ombouw en indirecte verlichting. Keuken bestaat uit hoogglans wit met composiet werkblad, Siemens inbouw apparatuur en inbouw afzuigunit in de plafond. Als kers op de taart, ook de bank en extra woonkamermeubel mogen maken.

Een keukenshowroom in Maastricht
bottom of page